Планетата на любовта Венера влиза в ретрограден период от 5

...
Планетата на любовта Венера влиза в ретрограден период от 5
Коментари Харесай

Планетата на любовта Венера влиза в ретрограден период

Планетата на любовта Венера влиза в назадничав интервал от 5 октомври до 16 ноември.

По време на ретроградна Венера, нашите полезности и стандарти в връзките се трансформират. Всички области на живота, които са алегорично свързани с Венера, ще бъдат в интервал на преоценка, в положение на неустойчивост и смяна – това са любовта, връзките, финансите, козметика, мода, пластичната хирургия и други сходни разкрасяващи процедури, всичко обвързвано с изкуство и хубост.

Ако започнете нещо ново на ретроградна Венера, в този момент може да ви наподобява належащо и обещаващо, само че след излизането на Венера от ретроградния цикъл, ще видите нещата в друга светлина, ще откриете неточности и дефекти.

По това време можем да се върнем към предходните привързаности или хората от предишното сами ще се появят в нашия живот. Това е времето, когато можем да опитаме още веднъж това, в което преди не сме съумели. Ретроградната Венера връща към нас тези, които в миналото сме обичали или към които просто усещаме благосклонности. Планетата ни предлага да се направи преоценка на предходния опит, който да ни е потребен за бъдещето, а не да се повтарят грешките от предишното, време, когато се избира нова посока. Ако желаете да върнете обичания си човек, имате късмет да го извършите на ретроградна Венера.

В интервала, когато Венера е ретроградна не би трябвало:

- да вършиме предложение за брак

- да стартирате нов финансов план

- да вършиме козметична хирургия

- да инвестирате пари за лихви

- да вършиме вложения

- да се организира търг за продажба на предмети на изкуството

- да се откриват изложения на изкуството

- да се организират презентации на артикули или услуги, свързани с козметичната промишленост

- да се открива салон за изкуства, хубост, фешън организация

- да се демонстрират фешън сбирки

- за пръв път да встъпвате в качеството си на водещ

- да организирате креативна вечер

- да купувате бижута и предмети на изкуството

- да предприемете дейности за разрешаване на спорове

- да завеждате дело, правосъден иск

- да публикувате реклама в уебсайт за запознанства

- да позирате на художник за портрет

- да заемате пари

- както и да правите други действия, ръководени от Венера.

Под въздействието на Венера е друга значима област - финансовата. И в тази област в този момент би трябвало да бъдете деликатни. Необходимо е да се въздържате от огромни покупки, вложения, придобивки на предмети на изкуството и лукса. Това също е уместно време за връщане на задълженията.

По време на ретроградния интервал, не би трябвало да стартирате връзка, от която очаквате непоклатимост, надеждност, продължителност. Това се отнася основно до сключване на брак, по този начин и до подписването на съглашения за дълготрайно съдействие.

Влизайки в дълготрайни връзки, давайки обет или заричане, влагайки средства като вършиме значим избор в живота си, при ретроградна Венера рискувате да се окажете в позиция на Пепеляшка, която не е съумяла да напусне на време бала и каретата се трансформира в тиква, конете в мишки, а лакеите в гущери. Партньорът ви ще се окаже човек несъответствуващ за взаимен живот или бизнес, а обещанията неизпълними, изискванията неизгодни. За да няма нежелани последици, не регистрирайте в този интервал компания, не подписвайте финансови отговорности, не започвайте значими каузи.

Под въздействието на Венера е козметичната промишленост, тъй че въвеждането на нови марки в козметиката, парфюми и дизайн няма да бъде сполучливо. Козметичната хирургия по това време е строго противопоказана.

На 11 октомври Венера прави квадрат с Марс, времето на деяние на аспекта е от 4 до 16 октомври. Възможно е да имате проблеми с намирането на компромис, който е нужен за разрешаването на обстановката. В бизнес връзките могат да зародят напрежения, като аргументи за това могат да са финансите, разлики в метода към нещата, насъбрани, само че не изразени несъгласия. В любовните връзки нараства чувствеността, ревността, възприятието за благосъстоятелност, което може да докара до затруднения. Този аспект възпламенява пристрастеностите и повдига въпроса: "всичко или нищо ", което води до изясняване на връзките, предизвиквайки спорове.

На 31 октомври ретроградна Венера прави втората съпротива с Уран и се връща във Везни. В този ден е точният аспект, само че времето на деяние на опозицията стартира от 24 октомври до 6 ноември. През този интервал не би трябвало да вършиме дълготрайни проекти, да сключвате покупко-продажби или да преговаряте. В дни покрай точния аспект, са вероятни финансови проблеми, огромни финансови разноски, неочаквани загуби, обири. За бизнес връзки тези дни също ще бъдат проблематични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР