Планът на Реал Мадрид да привлече Килиан Мбапе няма да

...
Планът на Реал Мадрид да привлече Килиан Мбапе няма да
Коментари Харесай

Реал намалява офертата си за Мбапе

Планът на Реал Мадрид да притегли Килиан Мбапе няма да бъде дълготраен. „ Лос бланкос “ са раздразнени след многократните отводи на нападателя и в клуба виждат месец януари като последния късмет той да подпише с тях.

Според журналиста Хосеп Педрерол от El Chiringuito, астрономическата оферта на Реал Мадрид за Мбапе е изтекла преди две години. Условията на първичното предложение можеха да го създадат най-добре платеният състезател на тима. Последната им оферта обаче не е толкоз преференциална. Ако Мбапе подпише с Реал тази година, цифрите ще бъдат разнообразни и той към този момент няма да е играча, който печели най-вече в тима. Освен това, френският капитан няма да получи бонус от 100 до 150 милиона евро, както беше заложно в началото. Излишно е да се отбелязва, че това се трансформира в решителен фактор, който може да повлияе на решението на Мбапе.

Самият той приказва пред медиите след конфликта за Суперкупата на Франция против Тулуза (2:0) по-рано тази седмица и призна, че бъдещето му е нестабилно. Освен това, Мбапе намерено съобщи, че към момента не е взел решение, като съвсем удостовери, че няма да съблюдава крайния период, заложен от Реал Мадрид.

„ Все още не съм взел решение. Но имаме съглашение с президента, което значи, че всички страни са предпазени. През 2022-а година не знаех решението си до май. Ако знам какво желая да върша, не трябва да оставям решението да се протака. Няма да има никакъв смисъл “, добави той.

Същеврменно, ПСЖ продължава договарянията с Мбапе за нов контракт. Говори се, че той желае да уреди бъдещето си преди осминафиналите на Шампионската лига, които започват в средата на месец февруари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР