Пламен Шляпашки и Георги Нанков са убийците на семейството на

...
Пламен Шляпашки и Георги Нанков са убийците на семейството на
Коментари Харесай

Георги и Пламен са разстреляли и разфасовали треньора по борба и жена му в апартамента им. После са посипали жилището с белина. Искали са да им отнемат пари от продажба

Пламен Шляпашки и Георги Нанков са убийците на фамилията на треньора по битка Йордан Атанасов.

Единият е на 44 години, другият - на 39.

И двамата мъже са от София, държали са строителна работилница в двора на Техническия университет в Студентски град. Познавали са Йордан Атанасов от към 15 години и са знаели, че той има няколко жилището в София. Опитали са да им лишават парите от продажба на единия апартамент в квартал "Емил Марков ".

Шляпашки и Нанков са задържани в село Джурово край Ябланица. В дома на единия са открити фамилни украшения на Йордан Атанасов.

Йордан Антанасов и съпругага му са разстреляни в жилището си на столичния бул. "Витоша ". Там са и разчленени с принадлежности от работилницата на Пламен и Георги. След това жилището е щедро посипано с белина.

Двамата са признали къде са скрили двата револвера, с които са направили закононарушението.

Престъплението е невиждано по свирепост. Двамата убийци са били следени от полицията в границите на шест дни. Те са се държали умерено, невъзмутимо, по нищо не са давали тип какво са направили. Органите на реда са се справили с разплитането на убийството в рекордно къси периоди.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР