Пламен Илиев беше избран за най-добър вратар на изминалата година

...
Пламен Илиев беше избран за най-добър вратар на изминалата година
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Имаме добри шансове за Евро 2020

Пламен Илиев беше определен за най-хубав вратар на миналата година и след церемонията благодари на всички, които са му помогнали да получи тази чест.

"Благодарен съм за тази чест да съм най-хубавият вратар. Радвам се, че единствено български вратари доминирахме измежду номинираните. Конкуренцията е добра и оказва помощ на всеки от нас да израства. Сега тя ще е по-висока през годината. "

"Аз през годините съм потвърдил, че едно от мощните ми качества е, че не се поддавам доста на страстите. Един мач свършва, след няколко дни има нов, тъй че постоянно можем да се потвърждаваме ", съобщи Илиев и разяснява мачовете с Интер, както и по-късно на националния тим.

"Всички знаем, че ни чакат два доста тежки дуела с Интер, доста мощен тим са и са с равни точки с Ювентус. Колкото до националния тим, имаме плюс, че сме домакини и възможностите ни са много положителни. Трябва да играем с студен разум и да имаме шанс ", съобщи Илиев и най-после благодари на фамилията си.

"Благодаря на брачната половинка ми, че за повторно ме подари с дете. Пожелавам си да съм здрав, както и фамилията ми. Искам повече триумфи с Лудогорец и националния тим ", приключи Пламен Илиев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР