Плажът все още е мираж, но пък знаем за едно

...
Плажът все още е мираж, но пък знаем за едно
Коментари Харесай

Нов ресторант на Макдоналдс отвори врати в Мол Галерия Бургас

Плажът към момента е мираж, само че пък знаем за едно чудно местенце на първа линия на класическия усет – новият ресторант на Макдоналдс в Мол Галерия Бургас.

Ресторантът отвори порти на 1ви февруари тази година за жителите и гостите на града които може да се насладят на вкусните оферти и най-малко за малко да не помнят ежедневните си грижи.

Вече 25 години, Макдоналдс носи усмивки на клиентите си в България. Философията на марката е качествени артикули, чудесно обслужване, приятна атмосфера. Винаги и всеки ден. Не харесват думата компромис, избират да виждат усмивките по лицата на своите посетители.

Новият ресторант отвори порти с екип от над двадест чиновници и мениджъри, като се чака през летния сезон броят на новите работните места да се удвои. Макдоналдс дава работа и образование по международни стандарти на над 1000 младежи в цялата страна и неведнъж е избиран за „ Работодател на година “ в разнообразни ранглисти.

За да реализира своята цел най-популярната верига за бързо обслужване в света се стреми всеки чиновник да се чуства важен и скъп от своята работа. Работата в Макдоналдс има редица преимущества – гъвкаво работно време, екип от въодушевени младежи, профилирано образование в доста области и благоприятни условия за професионално развиване.

Над 95% от мениджърите в компанията са почнали своята кариера като чиновници в заведенията за хранене откакто са минали съответното образование у нас и в чужбина.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР