Плъхове са превзели видинската болница Света Петка“. За това сигнализира

...
Плъхове са превзели видинската болница Света Петка“. За това сигнализира
Коментари Харесай

БГ абсурди! Плъхове атакуваха Видинската болница, пациенти се хванаха за главите

Плъхове са завладяли видинската болница „ Света Петка “. За това алармира пациентка. Тя е качила фотоси на гризачите във фейсбук групата „ Забелязано във Видин “, с цел да видят повече хора каква злина е тръгнала из двора на лечебното заведението.

На фотосите ясно се вижда по какъв начин огромен плъх обикаля към стълбището и кофите за отпадък.

Кристан Каменова споделя пред организация BulNews, че гризачите са се разхождали необезспокоявани в двора на болничното заведение, а за никого не е загадка, че плъховете са едни от най-големите разпространители на болести и заболявания.

18-годишната ученичка твърди, че видинските лекари повече от две седмици не могли да открият повода за мощните болки, които изпитвало то в региона на корема. Тя постъпила в отделението по Гастроентерология в МБАЛ „ Света Петка “ на 15 декември и след два дни била изписана.

Изплашените родители щом чули тежката диагноза – анорексия, тръгнали да търсят второ мнение от експерти в София. След направените съвещания доктори и психолози изрично са отрекли щерка им да страда от това заболяване.

На 19 декември обаче Кристан се върнала още веднъж в болничното заведение във Видин с още по-силни болки. Едва 10 дни по-късно хирург прегледал момичето и разкрил, че има инфектиран апендицит и на 29 декември 18-годишната видинчанка била оперирана по неотложност.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР