Пийт Уикс и Даниел Харолд може би са гореща нова

...
Пийт Уикс и Даниел Харолд може би са гореща нова
Коментари Харесай

В момента, в който Пийт Уикс се навежда, за да целуне Даниел Харолд на финалното парти I`m A Celebrity

Пийт Уикс и Даниел Харолд може би са гореща нова двойка в шоубизнеса, защото наподобява се сближиха доста на I'm A Celebrity... Махни ме от тук! опаковъчно празненство.

35-годишната някогашна звезда от The Only Way Is Essex и 31-годишната някогашна актриса от EastEnders изглеждаха сключили устни, до момента в който купонясваха с актьорския състав и екипа на I'm A Знаменитост. Пийт беше отлетял Down Under, с цел да се събере още веднъж с най-хубавия си другар Сам Томпсън, 31 - който в последна сметка завоюва сезон 2023 на дългогодишното риалити шоу на ITV.

Докато Даниел беше един от състезателите - кацайки на шесто място защото тя беше определена от шоуто зад жокея Франки Детори, YouTube звездата Нела Роуз, водещия на „ Първи срещи “ Фред Сириекс и артиста от Hollyoaks Ник Пакард.

Актьорският състав се събра още веднъж – дружно със Сам и другите състезатели Марвин Хюмс от JLS, звездата от „ Тази заран “ Джоузи Гибсън, политикът Найджъл Фараж и някогашният боксьор Тони Белю – дружно с тези, които са работили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР