Пияни стафиди – естествено решение за болката Тази рецепта е

...
Пияни стафиди – естествено решение за болката Тази рецепта е
Коментари Харесай

Пияни стафиди: Стара народна рецепта против болка при артрит

Пияни стафиди – естествено решение за болката

Тази рецепта е доста публикувана поради своята успеваемост.

Убеден в успеваемостта на тази терапия, Лари Райт основава компания за произвеждане и дистрибуция на джин със стафиди.

Според компанията, опаковка от половин кг е задоволителна за месец. 79-годишният Райт страдал от тежък артрит от години. Това траяло, до момента в който не опитал лекуването с “пияни стафиди ”.

След като болката спряла, той почнал да споделя за този способ на приятелите си и продуктът бил толкоз издирван, че почнал собствен личен бизнес. Райт прибавя канела и мед към гроздето поради техните противовъзпалителни свойства и положителния усет.

Така остарялата национална рецепта става все по-популярна и от ден на ден хора, както и здравни експерти, стартират да насочват вниманието си към това естествено решение.

Д-р Оз е посветил цяла емисия на естествените средства, които облекчават болката, породена от артрит. Една от рецептите предлага стафиди, накиснати в джин.

Според опита и научните проучвания плодовете от хвойна съдържат доста терпентин и по тази причина се употребяват в доста противовъзпалителни предписания.

Стафидите са богати на антиоксиданти, витамини от група В, минерали, желязо, калий и калций, а също по този начин са известни като национално лекарство за облекчение на болката.

За да приготвите това натурално лекарство, би трябвало да поставите стафидите в стъклен буркан и да ги залеете с джин (1-2 пръста над стафидите).

Затворете и оставете за най-малко седмица, с цел да набъбнат стафидите и да попият джина. Можете да добавите мед и канела на усет.

Вижте още: Руло със стафиди и лимон – апетитен и благоуханен десерт

Употреба: консумирайте 9-13 стафиди всеки ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР