Пиян шофьор, рецидивист на пътя, удари полицейски автомобил. Това се

...
Пиян шофьор, рецидивист на пътя, удари полицейски автомобил. Това се
Коментари Харесай

Мъртвопиян рецидивист на пътя удари патрулка след гонка

Пиян водач, рецидивист на пътя, удари полицейски автомобил. Това се е случило след гонка при опит да избегне инспекция. Оказва се, че 42-годишният мъж е управлявал колата си със свалени номера, откакто преди време го хванали с над 2 промила алкохол в кръвта.

По време на обход служителите на реда видели автомобил без номера да криволичи по улиците. При подадения от униформените сигнал опитал да се отклони и блъснал полицейската кола няколко пъти.

42-годишният мъж съумял по страничните улици да стигне до дома си и вкарал колата в своя гараж. Таме хванат от полицията. Задържаният Петър Владев живее с майка си и татко си. В Полски Сеновец мъжът е прочут като добър човек, само че бил скъсен от работа и от този момент имал пр
Мъжът има в досието си присъда за каране на автомобил в нетрезво положение. Преди половин година той още веднъж е заловен пийнал. Този път с над 2,5 промила алкохол - освен това в миг, в който към момента има условна присъда. Именно тогава от КАТ свалили номерата на колата му. Това обаче очевидно не го е спряло да кара. Сега е в ареста за 24 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР