Пиян шофьор блъсна и уби дете на пешеходна пътека в

...
Пиян шофьор блъсна и уби дете на пешеходна пътека в
Коментари Харесай

Задържаха пиян шофьор за убийството на дете на пешеходна пътека в София

Пиян водач блъсна и умъртви дете на пешеходна пътека в центъра на София, съобщи Българска национална телевизия.

Малко след 21:00 часа момче пресичало пешеходната пътека на кръстовището на улиците " Генерал Гурко " и " Цар Иван Шишман ", когато било пометено от бързо преминаваща кола.

По предварителни данни на проверяващите автомобилът се е движил с към 70 км./ч. когато е блъснал детето на пешеходната пътека, като има данни, че е ускорявал преди удара.

Задържан за закононарушението е 37-годишният Петър Тодоров, който на метри от постройката на Министерство на вътрешните работи е бил зад кормилото с 2.08 промила алкохол в кръвта, научи " По света и у нас ". В колата с него са се возили жена и дете.

Задържаният има пет предходни нарушавания. За първи път акт му е формиран през 2005 година. За другите 4 нарушавания е глобен с фиш. Само едно е за превишена скорост.

Очаква се по-късно през днешния ден дежурен прокурор от Софийска градска прокуратура да повдигне обвиняване на Тодоров, като го задържи за период до 72 часа. От държавното обвиняване оповестиха, че ще желаят непрекъснат арест на водача палач.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР