Пиян до козирката младеж, заплашил полицаите в Роман, бе изправен

...
Пиян до козирката младеж, заплашил полицаите в Роман, бе изправен
Коментари Харесай

Пиян до козирката младеж заплаши ченгетата в Роман, скочи да им чупи колата

Пиян до козирката юноша, заплашил служителите на реда в Роман, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Зрелищната преживелица се разиграла на 7 юни тази година.
След солидна почерпка вкъщи си Д.Х. почнал да буйства и да се прави на огромен бандит. След забележка от страна на родата му младежът станал още по-агресивен. Излязъл пред дома на родителите си и почнал да крещи с цялостна мощ. Това обаче очевидно не било задоволително наказване за околните му и Д.Х. почнал да мята с камъни по прозорците на родния си дом. Данданията станала толкоз огромна, че роднините му и съседите не издържали на пиянството на младия мъж и извикали полиция.
Минути след недоволството униформените към този момент били на мястото. Още като ги видял да слизат от патрулния автомобил Д.Х. сграбчил един прът и почнал заплашително да го размахва против ченгетата. Крещял „ Кой Ви праща, Вие ли ще ме задържите “, след което се доближил към патрулката и извикал „ ще Ви счупя колата…”. Секунди по-късно мъжът към този момент бил с белезници на ръцете и откаран в районното ръководство на полицията до момента в който изтрезнее.
Преди дни хулиганът бе наказан от районния съд в Мездра да заплати санкция в размер на 100 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР