[pixabay.com] Да успеете да привлечете правилните хора - експерти в

...
[pixabay.com] Да успеете да привлечете правилните хора - експерти в
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[pixabay.com] Да съумеете да привлечете верните хора - специалисти в работата си и съидейници в концепциите на организацията, хора, с които да се допълвате и да работите дружно в една посока, е колкото шанс, толкоз и умеене. И в случай че желаете да сте измежду късметлиите, просто не подценявайте процеса на асортимент на фрагменти.

За да минимализирате грешките, които постоянно позволяват неспециалистите, а даже и някои експерти, и сполучливо да изберете " верния човек ", ето няколко съвета за стъпките, които е целесъобразно да следвате.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Яснотата и фокусът в представянето на отговорностите за отворената позиция са от изключителна значимост за верния асортимент. Отбележете си какви са съответните цели, които очаквате да реализира новоназначеният чиновник в границите на първите 6 - 12 месеца, както и главните задания и провокации пред него и екипа.

Уведомете поканените претенденти за изявление за точния ден, час и място на среща, както и за представителите на компанията, които ще участват. Не забравяйте и да бъдете точни и да планирате срещите, тъй че да има задоволително време за диалог и период сред всяко от плануваните събеседвания. Няма човек, на който му е прелестно да чака 40 минути за изявление или да види собствен прочут или сътрудник в офиса на компанията.

Преди диалога с подбраните претенденти, които по документи имат търсените познания и умения, подгответе лист с главните въпроси и тематики за диалог. В последна сметка задачата на изявлението е да извлечете оптимално информация за индивида против вас и да придобиете допустимо най-пълни усещания.

Интересувайте се от личностните качества на претендентите. Не забравяйте, че в последна сметка наемате нов човек, който ще бъде част от екип и цялостната конструкция на компанията и би трябвало да се впише добре във вътрешната среда и корпоративна просвета. Затова отделете време да поговорите за персоналните ползи на интервюирания, неговите водещи качества, полезности, области за развиване и кариерни упования.

Стремете се да имате строен и бърз развой по асортимент на фрагменти, информирайте желаните претенденти при закъснение и предоставяйте своевременна противоположна връзка на всички интервюирани в процеса на асортимент.
Разгледайте и настоящите разгласи за работа на Karieri.bg.

KPMG търси:
BUSINESS DEVELOPMENT ASSISTANT
ADMINISTRATIVE ASSISTANT
Information Risk Management (IRM) Specialist
Tax Advisors

" Кредитланд " търси:
КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ – КРЕДИТНО ПОСРЕДНИЧЕСТВО

" Лидл България ЕООД енд Ко.КД " търси:
Младши съветник ИТ Бизнес решения (м/ж)
Анализатор Централизирана касова инспекция (м/ж)

Българска народна банка търси:
" Експерт " в отдел " Одит на паричните действия "
Експерти в дирекция " Статистика "
" Вътрешен инспектор " в отдел " Одит на паричните действия "
Началник отдел " Строителство и инвеститорски надзор "

TESY търси:
Head of Marketing

" Адрес Недвижими парцели " търси:
Административен управител

Management Financial Group (MFG) търси:
Information Systems Security Officer
Team Leader Provisions and Portfolio Management
Team Leader Credit Risk Management
Team Lead Strategic Analysis and Revenue Optimizations
Brand Manager
Legal Advisor
Senior Data Scientist

ROITI търси:
ETRM Operations Analyst
Administrative Assistant

The American College of Sofia търси:
Teacher in Russian language (Part Time)
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР