Питбул нападна жена и кучето ѝ във Варна. Инцидентът се

...
Питбул нападна жена и кучето ѝ във Варна. Инцидентът се
Коментари Харесай

Питбул нападна жена и кучето ѝ във Варна, тя използва електрошок

Питбул атакува жена и кучето ѝ във Варна. Инцидентът се е разиграл на оживено място в региона на паркинг на жп гарата, съобщи БТВ.

Жената се прибирала от разходка със своето хъски в Морската градина, като изведнъж пред тях изскача питбул. Преди това кучето е било в лятната градина на близкото заведение дружно със притежателя си. Било е без мотив и намордник.

Деца насъскаха питбулите си против коза, кучетата я раздраха

Когато вижда хъскито се изстрелва и следва нападението. "Питбулът излезе на улицата и скочи от горната страна ни. При първото изскачане съумях да го изритам, от което са и раните по крайници ми ", споделя Илка Антонова.

След като кучето ухапва дамата, нападна повторно и захапва хъскито. Жената стартира да вика и вади електрошок, защото не за първи път домашният ѝ любим е нападан.

"Използвах го против него, само че без никакъв резултат. Дойде притежателят му и го хвана за каишката, само че не направи опит да освободи челюстта на питбула. Само погледна и сподели: "Спокойно, той все ще пусне ", спомня си дамата. Собственикът и различен клиент на заведението бягат дружно с кучето.

"Кучето беше без мотив. Помолих го да постави мотива, той сподели няма проблем, той е доста спокоен, в никакъв случай не е създавал проблеми ", съобщи шефът на заведението.

Илка Антонова прецизира, че целият ѝ крайник е бил в кръв, а притежателят на животното е избягал без да каже даже: "Извинявай ". Пострадалата е подала тъжба в полицията. Собственикът, към 30-годишен мъж, се търси.

От общината могат да глобят притежателя със 100 лв. поради това, е кучето е било без мотив и намордник.



Кадър: БТВ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР