Писмо до управляващите:Уважаеми госпожи и господа министри и депутати,драги функционери,

...
Писмо до управляващите:Уважаеми госпожи и господа министри и депутати,драги функционери,
Коментари Харесай

Писмо до управляващите

Писмо до ръководещите:

Уважаеми госпожи и господа министри и депутати,

драги функционери, качили се преднамерено или инцидентно на самолета на смяната,

както виждаме, мафията излезе от шока на изборната загуба и влезе в офанзива. И пусна против вас хиените, които държи в кафези в зоната на правосъдната власт, публицистиката, социологията и политиканството. Виждаме по какъв начин някои от вас вземат участие с всички сили в борбата за превзетото българско правораздаване, която се придвижи и в европейските институции; виждаме и по какъв начин други от вас им гледат сеира.

Пишем ви с почитание към тези от вас, които са го заслужили и които не престават да го заслужават всеки ден пред очите ни.

Но ви пишем не с цел да ви кажем „ отлично “. Аплодидисмети имате задоволително, ръкопляскащи дал Бог пребогато у нас за всеки, който е на власт.

Пишем ви, с цел да помолим настоятелно да спрете към този момент с роднинските, корпоративните, партийните и другарските назначения в централната администрация и по места. Тези назначения- все едно дали са доста или малко – са забележими отвред. Не посрамвайте с тях хората, които ви дадоха доверието и гласа си. Припомнете си, че някои от тези хора – изключително в дребните градове и села – поеха риск и за прехраната на децата си дори, като се опълчиха на феодалите и застанаха зад вас.

Това е.

Благодарим за вниманието и ви желаем победа във войната за по-справедлива България, която е неизбежна и в която не се съмняваме.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР