Писмо до настоящия кмет на район „Младост“ арх. Румен Русев

...
Писмо до настоящия кмет на район „Младост“ арх. Румен Русев
Коментари Харесай

Бившият пиар на Младост поиска от новия кмет да се съобрази с предишна заповед и да го назначи за зам.-кмет

Писмо до сегашния кмет на регион „ Младост “ арх. Румен Русев е изпратил някогашният пиар на общината Петър Кърджилов. С него той желае от арх. Русев да разпореди да му бъде направен трудов контракт като зам.-кмет на Община „ Младост “.
Според Кърджилов, той е назначен за зам-кмет на „ Младост “ от посочения от досегашната кметица на „ Младост “ Десислава Иванчева неин заместител Владимир Клисуров. Клисуров е назначил Кърджилов на мястото на Биляна Петрова, която беше задържана дружно с Иванчева.
От писмото, което Кърджилов е пратил до Русев, излиза наяве, че актуалният кмет на региона арх. Русев е изискал да бъде извършено събеседване с някогашния пиар на „ Младост “. За Кърджилов това съставлява замяна на волята на Иванчева, която към момента не е освободена от поста и през днешния ден, 7 юни, Апелативният съд ще опита да вземе решение от трети опит.


Освен това, Петър Кърджилов показва, че профилът му във Фейсбук е още веднъж блокиран – този път за 72 часа, откакто към този момент беше блокиран за 24 часа преди няколко дни. Причината – негов пост отпреди 5 години, в който цитира обява на медия, която от своя страна цитира изявление на Мариана Христова от " Граждански начинания за възбрана на изследването и добива на шистов газ посредством фракинг " по тематиката за добива на шистов газ посредством фракинг. Думите на Христова, поради които профилът на Кърджилов в обществената мрежа отново е блокиран са: „ Често го изяснявам по този начин – няма потребност да сте генетик, с цел да видите, че татко ми не е чернокож “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР