Пищови по право, изписани на едва няколко химикала? Да, студенти

...
Пищови по право, изписани на едва няколко химикала? Да, студенти
Коментари Харесай

Не пищови по право, а истинско изкуство! СНИМКИ

Пищови по право, изписани на едвам няколко химикала? Да, студенти пробваха да си оказват помощ и по този метод. Ситуацията се развива в университет в Испания, а предприемчивият юноша в последна сметка е бил хванат.

Той опитал да изпише основни елементи от образователния проект по Наказателно процесуално право на 11 елементарни химикала. По време на изпита пищовите били иззети.

Случката се развила преди няколко години, а през днешния ден става обществена с помощта на учител от университета в Малага. Йоланда де Лучи разкрила за напъните, положени от студента в опит да си помогне в Туитър.

“Наказателно процесуално право на писалки. Какво изкуство! ”, написа тя.

Оказва се, че студентът е употребявал за изработката на пищовите елементарна, само че ефикасна скица. Той извадил графита от машинален писец и го заместил с игла. Така изписал информацията на пластмасовия корпус на химикалите.

Ситуацията не оставя потребителите на мрежата безучастни. Над 20 000 споделят поста, а харесванията гонят 300 000.
Някои от тях означават и очевидното – в случай че студентът бе прекарал това време в учене, сигурно щеше да изкара отлична оценка.

Оказва се, че за последните години случаите на опитите за преписване се усилват внезапно. Това сочат статистистиките и на Оксфордския университет. Случаите скачат от 35 през 2018/19  до 77 през 2020/21. По време на локдауните през опитите за машинация през учебвата 2021/22 спадат до едвам 32.



Превод: GlasNews.bg.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР