Пищно парти като от приказките вдигна снахата на Ахмед Доган

...
Пищно парти като от приказките вдигна снахата на Ахмед Доган
Коментари Харесай

Снахата на Доган хвърли 5 бона за бебешко парти!

Пищно празненство като от приказките подвигна снахата на Ахмед Доган Памела във връзка идното раждан на първото си дете през ноември, разбра HotArena.

В последната събота от октомври 23-годишната госпожица събра десетки свои приятелки на така наречен baby shower, който по традиция се провежда в края на осмия или начало на деветия месец от бременността. Целта на празненството е да се означи идната поява на бебето и публично да се разгласи от какъв пол ще е новороденото, писа „ Галерия “.

За baby shower на своето дете Памела избра първокласен столичен ресторант в квартал „ Белите брези “, който се отличава както с изтънчената си атмосфера и високакчествено меню, по този начин и с високата си ценова листа. Заведението бе декорирано по специфичен метод – приятелката на Демир Доган бе наела известна празненство организация, която да изготви цялата украса, както и разнообразни типове сладкиши, бонбони и дребни декорации.

Украсата за празненството на бъдещия внук на Доган била повече от обилна, а на някои от лакомствата била изписана първата писмен знак на бебето – А. Това удостоверява, че то ще носи името на дядо си Ахмед.

Памела подготвила красиви и скъпи дарове за гостите – дребни кристални биберони и сини меченца в бебешка миниколичка. Запознати считат, че за празненството Памела и Демир са похарчили петцифрена сума. Гостите пиели единствено защити виновност, а блюдата били готови с допустимо най-пресни артикули. Ахмед Доган не участвал, само че бил показан от щерка си Демет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР