Пищните форми на Катя от Ритон се оказали една от

...
Пищните форми на Катя от Ритон се оказали една от
Коментари Харесай

Здравко от „Ритон”: Янчо Таков ни цензурира заради формите на Катето!

Пищните форми на Катя от „ Ритон ” се оказали една от аргументите дуетът да бъде свален от ефир преди години. Това разкрива към днешна дата Здравко от именития отбор, научи HotArena.

„ В самото начало на певческата ни кариера имахме доста забрани. Дори ни сваляха от ефир, тъй като сме прекомерно атрактивни ”, спомня си артистът.

В зората на кариерата си двамата са канени да гостуват в предаването „ Всяка неделя ”, което води Янчо Таков по това време. Оказва се обаче, че поради екстравагантния им външен тип, присъединяване им е анулирано от цензурата.

„ Точно се бяхме върнали от чужбина и очевидно сме изглеждали разнообразни, тъй като ни махнаха от „ Всяка неделя ”. И по какъв начин стана това? Ами наша позната, работеше като тонрежисьор в предаването, пристигна и ни сподели:

„ Да не ви обезверявам, само че Янчо подреди да ви смъкват от ефир, тъй като сте прекомерно екстравагантни с прилепнали облекла ”.

Според дамата по този метод изпъквали красивите заоблености на Катето, която и в този момент има най-впечатляващите естествени форми измежду певиците у нас.

А ние преди малко се бяхме върнали от Полша и имахме доста театрални костюми. Тогава се разплакахме и двамата, бяхме напълно млади реализатори. Не беше прелестно, въпреки през днешния ден да се връщаме към това с усмивка ”, споделя още Здравко.

Според Катя двамата остават толкоз години любимци на публиката, тъй като не пеят политически песни. И не се оплакват прекомерно.
„ Това ни резервира от доста неточности, а почтено казано, тогава нямаш доста право да отказваш песни.

Все отново ние не можем да се оплачем. Да, ограничавали са ни, доколкото са ограничавали и всичките ни сътрудници. Но нещата не са били толкоз трагични ”, споделя певицата, написа „ България през днешния ден ”.

Двамата с трогване споделят и за другарството си с Филип Киркоров. Катя признава, че родителите му са били фамилни другари с нейните и около това и те се сприятелили с него.

Баба му била извънредно грижовна към малчугана и постоянно гостувала в фамилния дом на Катя.

„ Веднъж пристигнаха у дома, а тя извади негови фотоси от държавно фото–с къдрава косичка, синьо сако и папийонка, и сподели: „ Ето това е, той ще става звезда! ” Викам: „ Бре, чак пък звезда! ”. А то какво се случи – той в действителност стана звезда.

Е, въпреки всичко има и гений Филип, по този начин е. Радваме му се ”, споделя още Катя. И двамата със Здравко са безапелационни, че ще участват на сватбата на Киркоров, когато се случи тук, у нас.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР