Пищната исландка Асдис Ран, известна още като Ледената кралица, стартира

...
Пищната исландка Асдис Ран, известна още като Ледената кралица, стартира
Коментари Харесай

Оооох! Асдис Ран си показва всичко в сайт за възрастни

Пищната исландка Асдис Ран, известна още като Ледената кралица, започва кариера в уеб страницата за възрастни " Only Fans ". Много дами употребяват платформата, с цел да демонстрират прелестите си и по този метод да печелят пари, освен това много положителни.

Блондинката, която е преди години делеше брачно ложе с някогашния нападател на ЦСКА Гардар Гунглаусон, доби известност у нас, когато той играеше на " Армията ".

Асдис Ран, която трансферира 45 и постоянно сменя мъжете в живота си, постоянно е наричала България собствен втори дом. Ледената кралица има един наследник и щерка - Хектор и Виктория, които са от Гардар.



Тя постоянно може да бъде забелязана в обществените мрежи със свои провокативни фотоси, само че в този момент е решена да се впусне в ново предизвикателство.

" Присъединих се към моите приятелки-звезди като Кармен Електра, Бела Торн, Кейти Прайс и Коко в тази нова платформа на света на почитателите! Сега към този момент публично можете да се развихрите и да купувате моето секси наличие ", написа тя акаунта си във Facebook.

Плофилът й, несъмнено, е озаглавен The IceQueen и може да бъде забелязан.

Преди години, когато към момента се подвизаваше много постоянно у нас, Асдис Ран си беше построила репутацията на много скъпа компаньонка, а цената и варира от порядъка на 5000 лв. за вечер. А това е една от аргументите да се разделят с футболиста Гардар Гунглаусон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР