Пишман-любовникът на фаталната красавица от Карлово - Пенка Д., се

...
Пишман-любовникът на фаталната красавица от Карлово - Пенка Д., се
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Първа СНИМКА на фаталния любовник - съучастник на престъпната карловска банкерка

Пишман-любовникът на съдбовната хубавица от Карлово - Пенка Д., се оказа остарял познайник на полицията. 34-годишният Костадин Николов от село Розино имал издънки и проблеми с правораздаването и различен път, разкриха за БЛИЦ познати на младия мъж. От полицията потвърдиха информаията. Костадин е живял известно време в Англия, само че се върнал без пари. Правел е дребни закононарушения в България, тръгнал по недобър път.

БЛИЦ напомня, че Костадин Николов е в ареста за непрекъснато. Той е направил последното закононарушение при изтърпяване на условна присъда за шофиране в пияно положение. Съучастничката му Пенка е на независимост с 2 000 лв. парична гаранция. Тя е освободена от ареста задари чистото си правосъдно минало и за това, че има дете, за което би трябвало да се грижи.



Както първи съобщихме, при започване на месеца Пенка замислила подла скица и привлякла като съизвършител любовника си. Тя работила в офис на кредитна институция в Карлово, само че въртяла далавери от дълго време. От името на хора, които са й някогашни клиенти, кандидатствала за бързи заеми, без жертвите да подозират. Пазела е персоналните им данни години наред. Част от тях са открити при обиск в дома й.



Явно е затънала и се е оплела, тъй като шефовете й усетили нещо и почнали вътрешна инспекция. Тогава Пенка решила да работи и да инсценира грабеж от нарушители. Тя извикала Костадин Николов, разрушили касата, отмъкнали 8 900 лв., макар, че когато Пенка давала показания, споделила на полицията, че от офиса са изчезнали 22 500 лв..

По този метод е желала да покрие неналичията в касата, напревени от нея. След като е била задържана, е закопчан и любовникът й. Разследващите са открили, че Пенка е броила 3 000 лв. от отмъкнатото на Костадин, половината от тях били открити в него. В служителката не са открити никакви пари. Предстои карловските Бони и Клайд да се изправят пред съда.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР