Писателят Ърнест Хемингуей освен с драматичната си съдба е останал

...
Писателят Ърнест Хемингуей освен с драматичната си съдба е останал
Коментари Харесай

Увеличете творческите си възможности със съветите на Ърнест Хемингуей

Писателят Ърнест Хемингуей с изключение на с трагичната си орис е останал в историята и с емблематични произведения. Самият Хемингуей е дал няколко съвета, с които е насърчавал творчеството си.

Стойте прави

Никога не стойте на маса, когато можете да стоите прави на бара, споделя Хемингуей. Той считал, че стоенето прав покачва продуктивността му, държи го в подготвеност и му разрешава да следи по-добре хората.

Внимателно подбирайте хората към себе си

Никога не тръгвайте на странствуване с някого, който не обичате, поучава американският публицист. За Хемингуей е значимо да се обкръжите с верните хора, с цел да повишавате творчеството и опциите ви за триумф.

Винаги записвайте концепциите си на хартия

Да носите по няколко молива в себе си е добре свършена работа съгласно Ърнест Хемингуей. Той постоянно е записвал концепциите си, а по-късно ги е усъвършенствал. Това няколко пъти покачва продуктивността, демонстрират актуалните изследвания.

Правете единствено това, в което сте в действителност добри

Не бива да пишете, в случай че не можете да пишете, безапелационен е Хемундуей, съветвайки хората да се насочат единствено към занимания, с които в действителност могат да се оправят. Не бива да отричате явните неща, а открийте вродената си заложба и използвайте нея.

Упражнявайте се в писането

Когато се озовах в тази стая, взех решение, че ще напиша по една история за всяко от нещата в нея, които ми бяха познати. Опитвам се да върша това непрекъснато, като това изисква желязна дисциплинираност, споделил Хемингуей. Независимо с какво се занимавате, би трябвало да го практикувате непрекъснато, с цел да ставате все по-добри.

Не се отхвърляйте след неуспеха

Първият опит постоянно не коства, споделя Ърнест Хемингуей. Не се опасявайте от провали и даже да нещо да не се получи незабавно, пробвайте отново.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР