Пирин също препъна хита в шампионата Крумовград. В мача от

...
Пирин също препъна хита в шампионата Крумовград. В мача от
Коментари Харесай

И Пирин спъна Крумовград

Пирин също препъна шлагера в шампионата Крумовград. В мача от XXV кръг двата отбора си вкараха по два гола и взеха по точка. На базата на Ботев Пд " сините " дръпнаха посредством Диего Рапосо (7) и Александър Колев (11). В продължението на първата част " орлетата " понижиха с помощта на Андрей Йорданов, който бе прецизен от дузпа. Преди края резервата Венцислав Бенгюзов (83) донесе точката на своя отбор, откакто с прекрасен диагонален изстрел преодоля някогашния вратар на благоевградчани Янко Георгиев.
Пирин е в серия от четири мача без загуба, като е 14-и в класирането с 22 точки. " Орлетата " водят с 8 т. на Ботев Вр и с 12 т. на Етър. Крумовград е осми с 35.
Тимът на Станислав Генчев продължава без загуба от началото на пролетния дял на шампионата, като стартира с три победи, а по-късно направи две следващи ремита.
" Най-несигурният резултат във футбола е 2:0. На полувремето пробвах да смъква напрежението от нашите футболисти, тъй като видях, че се изнервиха, само че душевен не устояха. Повече мислиха по какъв начин да запазим резултата, а не по какъв начин да осъществяваме трети гол и разумното се случи - по-настоятелният тим изравни ", съобщи Генчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР