Пилотният епизод на риалити шоуто Keeping Up with the Kardashians

...
Пилотният епизод на риалити шоуто Keeping Up with the Kardashians
Коментари Харесай

Мъжете вече не искат плочки, а по-големи дупета

Пилотният епизод на риалити шоуто „ Keeping Up with the Kardashians " стартира през 2007 година Тогава мнозина останаха озадачени от голямото дупе на Ким Кардашиян, а след това то се оказа задоволително огромно, с цел да „ счупи интернет “ след формалното му откриване на корицата на списание Paper през 2014 година

Фотографията на нейния пресилен контур на песъчлив часовник промени формата на „ идеалното “ женско тяло - десетилетие по-късно уголемяването на дупето е най-бързо разрастващата се процедура в международен мащаб, като Международното сдружение по естетична пластична хирургия регистрира 137% нарастване от 2018 година насам.

Сега мъжете влизат в деяние, споделя The Guardian.

Фитнес библията Men’s Health неотдавна заяви, че „ мъжете построяват дупетата си – и усещат изгодите от това “, до момента в който Daily Mail изясни, че: „ Фитнес наклонността за 2024 година за мъжете ще бъде великански ЗАДНИЦИ “.

Междувременно фешън, фитнес търговци на дребно, от до личната марка на Кардашиян,, се пробват да завладеят пазара за мъжко облекло.

Според Ашли Уилсън, началник на марката в бизнеса с бестселъри на фитнес дрехи Gymshark: „ Забелязахме, че глутеусите на мъжете получават повече внимание във фитнеса и неотдавна създадохме артикули, с цел да отговорим на търсенето за да подчертаваме върху тази област. “

Говорител на Spanx, която възобнови линията си мъжко оформящо облекло през 2018 година, споделя, че кройката Ultra Sculpt (която дава обещание по-оформено дупе) става все по-популярна измежду мъжете.

Ник Фини е персонален треньор, измежду чиито клиенти са Роби Уилямс и Дженифър Лопес - носители на купата „ Задни елементи на годината “ от 1999 година Vanity Fair разказва техните дупета като „ културна икона сами по себе си “.



Докато дамите клиенти на Ник Фини се стремят да максимизират глутеусите си от края на предишния век, в последно време той видя смяна в мъжете, които дават приоритет на задните си елементи.

„ Години наред най-търсеното телосложение беше Брад Пит в „ Боен клуб “ – мъжете клиенти бяха захласнати от това да имат коремни мускули. В наши дни героят на Пит е считан за прекомерно слаб; средностатистическия човек във фитнеса наподобява по-добре от него ", споделя Фини пред The Guardian.

„ Все повече мъже желаят по-здраво телосложение, като Чанинг Тейтъм, и се концентрират върху развиването на дупето си като „ мощен мускул “ ", изяснява фитнес инструкторът.

На какво се отдава тази смяна?

„ Може би мъжете са се ориентирали към обстоятелството, че дамите се грижат повече за хубавото дупе, в сравнение с за плочките си, или са осъзнали, че коремът им не се вижда под облеклата, за разлика от добре-оформения гъз " - Фини допуска, че развиването на спортната просвета също е довело до наклонността.

„ Осъзнахме, че глутеусите са нашата мощ. Те са нашият главен мотор на избухливото придвижване – ето за какво ръгбистите, футболистите и спринтьорите имат огромни дупета. Дори ударите (с ръце) се задвижват от бедрото и глутеусите. В предишното Мохамед Али не тренираше глутеусите си, само че в случай че гледате Антъни Джошуа да загрява, ще видите по какъв начин прави пердах със сянка със противодействуващ ластик, с цел да ангажира тази област. “

 Мъжете към този момент не желаят плочки, а по-големи дупета

Хедър Радке е създател на книгата „ Butts: A Backstory " - културна история, която наблюдава еволюцията на отношението към нашите задници

„ Откакто издадох книгата, бях сюрпризирана от това какъв брой доста мъже ми споделят, че имат комплицирани връзки със задниците си - че не харесват, че са с плоско дупе, панталоните им са необятни откъм гърба или се усещат напълняли ", разяснява тя.

Радке счита, че страданието на мъжете се усложнява от обстоятелството, че „ е всекидневно за дамите да приказват искрено за това какво изпитват за фигурите си, до момента в който мъжете изпитват чувство на позор - че се усещат зле за телата си или въобще мислят за телата си “.

Според нея модата към огромните дупета е ускорена от Instagram – „ Отчасти тъй като това е най-сексуалната част от тялото ви, която можете да покажете, без да нарушавате напътствията на Instagram. Жените не могат да покажат гърдите си, само че могат да си създадат belfie [butt+ selfie - селфи на дупето]. “

Каква може да е повода тази наклонност, стартирана от авторитетни дами и звезди, да бъде възприета от все по-голям брой мъже?

„ През последните 10 или 15 години дамите желаеха огромни дупета като знак за свръх женственост. Може би, защото е станала по-нормативна, се счита, че е по-малко трансгресивно мъжът да желае нещо, което преди е свързвано с женственост: дупето им да наподобява добре в чифт дънки. “, споделя Радке.

Фини е склонен, че джендър стигмата за мъжете, които се гордеят със задните си елементи, понижава:

„ Преди двадесет години имаше културисти, които въобще не упражняваха долната си половина. До относително скоро мъжете се смущаваха да бъдат видени да вършат извършения за подсилване на глутеулите като хип-тръст – това се смяташе за женствено "



Луксозната фитнес верига Equinox се възползва от наклонността, като стартира тренировки „ за най-хубаво дупе ", за които оповестява, че стават все по-популярни измежду мъжете членове на клубовете в Съединени американски щати и в Лондон.

И въпреки всичко, не всеки реализира релефно дупе само посредством извършения.

Британският изящен хирург доктор Тижион Ешо следи стряскащо повишаване на мъжете, които търсят увеличаване на задните елементи посредством импланти, инжекции с филъри или прекачване на мазнини от други елементи на тялото.

„ Сред мъжете процедурите за тяло се издигнаха от 20-те най-търсени процедури до първите 5 през последната година. Най-популярни са процедурите за региона на седалището и стомаха “, споделя доктор Ешо пред The Guardian.

Той има вяра, че възходящите цифри са насърчени от „ мъжете рапъри и спортисти, които са по-открити по отношение на процедурите, през които са прекосявали ".

„ Влияниет оказват и милионите фотоси „ преди и след " в обществените медии, които демонстрират на мъжете, че резултатите могат да наподобяват естествени. Когато процедурите са направени добре, мъжете не се усещат „ плоски “ или „ разплути “ в задните елементи. За множеството става въпрос за реализиране на баланс, а не да наподобяват като Ники Минаж или Ким Кардашиян ", изяснява Ешо.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР