Пилотите на Мерцедес бяха в челото на колоната в някои

...
Пилотите на Мерцедес бяха в челото на колоната в някои
Коментари Харесай

В Сингапур ли е последният шанс за победа на Мерцедес?

Пилотите на Мерцедес бяха в челото на колоната в някои от последните стартове във Формула 1, където се изискваха по-високи равнища на аеродинамично сцепление. “Марина Бей ” в Сингапур е тъкмо такова трасе и Люис Хамилтън и Джордж Ръсел може да се окажат кандидати за успеха на трасето с дължина 5,06 километра и 23 завоя.

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър е на мнение, че Мерцедес ще е значим фактор в надпреварата в неделя и се аргументира с представянето на отбора на другите по-бавни писти, изискващи съществено аеродинамично прилепяне - “Хунгароринг ” и “Зандвоорт ”.

“Колата на Мерцедес ще е бърза в Сингапур, както беше и в Унгария - предвижда Хорнър. - Този вид трасета им подхожда, тъй че те несъмнено ще са бързи на “Марина Бей ”.
 След Абу Даби Хамилтън решил да се бори за още една купа След Абу Даби Хамилтън решил да се бори за още една купа
В Мерцедес към момента се борят със слабостите на W13, като отборът реализира напредък в борбата с подскачането на автомобила при висока скорост на вършиме. В първата половина на сезона Ред Бул и Ферари бяха по-бързи от Мерцедес на уличните трасета. След това обаче представянето на Хамилтън и Ръсел както на класическите писти, по този начин и на уличните трасета се усъвършенства.
 6 спринта във Формула 1 следващата година 6 спринта във Формула 1 следващата година
Мерцедес се бори с Ферари за второто място в класирането на конструкторите, само че шефът на отбора Тото Волф съобщи, че по-важната цел пред тима този сезон е спечелването на най-малко една победа.
 Гран При на Сингапур може да е на дъжд Гран При на Сингапур може да е на дъжд
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР