Пилотът на Рено Даниел Рикиардо даде ясно да се разбере,

...
Пилотът на Рено Даниел Рикиардо даде ясно да се разбере,
Коментари Харесай

Рикиардо обясни защо не може да замени Фетел във Ферари

Пилотът на Рено Даниел Рикиардо даде ясно да се разбере, че не се слага измежду евентуалните заместници на Себастиан Фетел във Ферари, в случай че германецът вземе радикалното решение да се отдръпна от Формула 1.

Сезон 2019 в „ кралските гонки” към този момент се развихри с цялостна мощ, а дотук не се развива по никакъв начин сполучливо за „ скудерията”. Всичко това докара до неизбежните догатки, че Фетел се замисля по отношение на финала на своята кариера, а също по този начин се появиха и информации, сочещи за стартирало търсене на негов правоприемник. Последните сложиха Рикиардо и Валтери Ботас, съотборника на Люис Хамилтън в Мерцедес, на челните позиции.

„ Ако би трябвало да бъда почтен, чета такива публикации към този момент от 3-4 години”, съобщи Рикиардо, който сега кара своя дебютен сезон в Рено. „ Така че тези неща не са оригиналност за мен.”

„ Имам си контракт, той е доста сериозен и изтича в края на 2020 година. Това е договорка за 2 сезона. Така че в случай че Себ реши да се откаже след тази година, то тогава това ще си е негово решение, а аз няма да бъда забъркан по никакъв начин”, добави австралиецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР