Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен за

...
Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен за
Коментари Харесай

Ферстапен не показа дори минимално съчувствие към партньора си

Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен за следващ път сподели, че връзките сред него и новия му съотборник през 2019-а Пиер Гасли са много особени. Представянето на двамата състезатели още един път беше на двата полюса и в Гран При на Франция, където Ферстапен приключи 4-и, а Гасли беше едвам 10-и, и то с помощта на глоба за Даниел Рикиардо (Рено).

21-годишният холандец съобщи, че не желае да разисква проблемите, които съпътстват неговия сътрудник от началото на годината. „ Мога да приказвам само за себе си”, безапелационен беше водещият водач на „ алените бикове”.

„ Нищо не мога да кажа за пилотирането на Гасли. Аз карам моята кола, а той – неговата. Всеки болид е друг. Това неотложно се вижда.”

„ Какви проблеми има той ли? Нямам визия дали има такива и, в случай че да, какви тъкмо са. Като тим просто имаме дефицит във всяко отношение”, добави Ферстапен.

Хладната реакция на холандеца идва след информацията от по-рано през годината, когато в родината на Ферстапен разкриха, че той се отказал да употребява телеметричните данни от работата на Гасли с болида на Ред Бул. Дотук 23-годишният французин търпи голям брой рецензии от шефовете си и бъдещето му в австрийския отбор наподобява сложено на карта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР