Пиленцата от Монако може да се правят на топ гъзари,

...
Пиленцата от Монако може да се правят на топ гъзари,
Коментари Харесай

Манекена от Маями: БГ вносител на лодки от САЩ конкурира пиленцето Боби

Пиленцата от Монако може да се вършат на топ гъзари, само че се задава огромна конкуренция. Манекена от Маями е в действителност премиум, занимава се с импорт на коли и лодки от Съединени американски щати, а Пиленцата могат единствено да завиждат.

Докато те са повече обслужващ личен състав на богаташи, Марин от Маями върти пачките и мацките. Марин се закани на Боби, че ще го мине по популярност и ние сме уверени, че ще успее. 

Виж още: Да се разделиш с обичания поради свекървата! Габи от " Ергенът " и трагичната ѝ история

" Пиленца, здравейте. Искам да поздравя Манекена от Монако, а аз съм Манекена от Маями ", стартира едното си видео Марин, който е седнал в първокласната кола, която продава 

" Тази кола е едно от едно. Всички, които имат интерес да я имат, дано да ми пишат на персонално известие “, показа в мрежата и добави, че цената на автомобила по поръчка е $1,3 млн. ", сподели пиленцето от Маями. 

Виж още: Мис Варна раздруса силикона и сграбчи нова титла 

Марин е известне и като Де Ла Трап. Това е театралното име на Марин, който е бутиков рапър. Бутиков, тъй като за него не знаят доста хора към момента, само че това не е от голяма важност. 

Боби Манекена, пази се, тъй като Манекена от Маями няма да се ограничи до едно видео.

Изображение: https://www.instagram.com/marin773/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР