ПиксабейСватбата невинаги е сред най-щастливите моменти в живота.Младоженец избяга от

...
ПиксабейСватбата невинаги е сред най-щастливите моменти в живота.Младоженец избяга от
Коментари Харесай

Бесен младоженец избяга от сватбата

Пиксабей

Сватбата не всеки път е измежду най-щастливите моменти в живота.

Младоженец избяга от личната си женитба, откакто новите му родственици не пожелаха да задоволят кулинарните му желания. 

В последна сметка празненство имало, тъй като след броени часове чревоугодникът се врекъл във безконечна честност на момиче, което съумяло да угоди на желанията му, пише Timesnownews.com.

В деня на тържеството младият индиец Рамакант Патра пристигнал в селото на невестата с голямото си семейство. Именно там трябвало да се състои дълго чаканата гала.

Отначало всичко вървяло без спънки и двете фамилии се разбирали доста добре. Но празничната софра съумяла да скапе цялото празненство. 

След като всички традиционни ритуали били изпълнени, сватбарите се събрали на масата. Младоженецът решил незабавно да покаже вкусовите си желания и помолил фамилията на булката да подготви обичаното му ядене - овнешко къри. Когато обаче седнал на масата, с отвращение забелязал, че никой не е извършил желанието му. 

Недоволството на околните му било толкоз огромно, че боят сред сватбарите се разминал на косъм. 

" О, това е всичко ", декларирал Рамакант. И напуснал къщата на булката.



Рамакант Патра

След като околните на невестата се окопитили, решили да върнат младоженеца дезертьор. Той обаче изрично отказал да се занимава с тях.

И до момента в който роднините на булката се опитвали да го успокоят, неговите близки към този момент му били намерили нова брачна половинка. В селото те срещнали момиче, което знаело по какъв начин да готви къри и било готово да се омъжи, без даже да е виждало бъдещия си мъж. 

Така до края на деня Рамакант имал нова брачна половинка, с която се прибрал вкъщи.

Недоволни от развоя на събитията, роднините на изоставената младоженка първо считали да подадат сигнал в полицията, с цел да върнат упорития жених, само че след това трансформирали решението си и насочили напъните си към търсене на нов мъж. /jenata.blitz.bg

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР