Пигментът в ириса на окото и количеството на произвеждания от

...
Пигментът в ириса на окото и количеството на произвеждания от
Коментари Харесай

Хората с пъстри очи са различни и ако сте сред тях, трябва да сте наясно с тези важни неща

Пигментът в ириса на окото и количеството на създавания от организма меланин са единствените два генетически фактори, които дефинират цветът на човешките очи. Може би изненадващо за мнозина, постанова се изрично мнението, че цветът на очите дефинира, в избрана степен, присъщи особености в характера на индивида, които го дефинират като персона. Тук ще се спрем на тези, които природата е дарила с пъстри очи; тяхното разнообразие е неповторимо – те могат да бъдат кафяво-зелени, кафяво-сиви, кафяво-сини, с повече меланин или пък с по-малко – преобладаващо кафеви или преобладаващи светли… Именно това многообразие и дребния брой на хората с такива очи, въздейства на техните притежатели през целия им живот, карайки ги да се усещат доста неповторими и неповторими.

И – в сходство с това – те развиват доста огромно самочувствие. Това са действени и дейни персони, проявяващи смелост и провокативност в безбройните си контакти. В държанието си демонстрират обаче, променчивост – един път се държат като плахи и беззащитни същества, различен път – като господари на своята, само че и на непознатата съдба… В душата им се преплитат горест и екстаз, наслада и отчаяние, само че постоянно живее вярата за благополучие. Интересното е, че те осъзнават това и не го крият от близките, което ги прави мъчно предвидими.

При това състояние е естествено, че макар очарованието от пъстрите им очи и от сензитивния темперамент, в отношението към тях да се демонстрира и известна доза нерешителност. В любовта, притежателите на пъстри очи са загадъчни и мистериозни; те елементарно омайват с очарованието си представителите на противоположния пол и за тях не е мъчно да „ вплетат в мрежите си “, който пожелаят. Пъстрооките дами имат преимуществото, благодарение на подобаващ грим, да манипулират цялостната си осанка. Те са с сантиментална психика и имат вяра откровено във безконечната обич и дълбоките връзки.

В кариерата си, хората с пъстри очи доста дейни, само че, от време на време, наподобяват незадоволително откровени, което може да им сътвори проблеми. Странното е, че това се дължи на крайности в цветовия ирис, което въздейства в психически аспект на хората насреща им. Затова те печелят по-бавно доверието на близките, само че един път спечелили го, могат за развихрят своята интензивност и смелост и да реализират обилни триумфи в професионално отношение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР