Пиенето на вода преди лягане е напълно естествено действие за

...
Пиенето на вода преди лягане е напълно естествено действие за
Коментари Харесай

РАЗБЕРЕТЕ, защо НЕ трябва да пиете ВОДА преди лягане

Пиенето на вода преди лягане е изцяло естествено деяние за доста хора. Този на пръв взор безопасен табиет обаче може да навреди на здравето ви.

Разбира се, пиенето на задоволително течности всеки ден е от значително значение, само че пиенето на вода преди лягане не е добра концепция , написа полският портал Onet.

Може би в никакъв случай не сте се замисляли, само че има огромна възможност пиенето на вода да прекъсне цикъла на съня ви. Според glamour.hu най-добре е да спрете да пиете огромни количества течности два часа преди лягане и да не пиете вода няколко минути преди този момент. В противоположен случай е доста евентуално тялото ви да бъде прекомерно хидратирано, което в последна сметка може да се отрази на качеството на съня ви.
Може да се разсъните през нощта
Ако в тялото ви има прекалено много течности, евентуално ще се събуждате през нощта с готовност да отидете до тоалетната. Това може да наруши цикъла на съня ви, което ще се отрази отрицателно на качеството му. Ако това продължи в дълготраен проект, може да се появи бодърствуване . Ставането до тоалетна през нощта може да докара до проблеми като липса на сън, унесеност денем, липса на централизация и съгласуваност, понижена креативност и промени в настроението.
Знайте какво е потребно за вас
Разбира се, значимо е да одобряваме задоволително течности в организма си, само че си коства да обърнем внимание на това по кое време да ги пием. Ако една дребна чаша вода ви оказва помощ да заспите, няма нищо неприятно да я изпиете. Поддържането на хидратация по време на сън има доста позитивни резултати, само че салдото е от основно значение и е значимо да се следи по какъв начин потреблението на вода въздейства върху качеството на съня.
Как да пием вода?
За да не изпитвате предпочитание да пиете вода преди лягане, би трябвало да обръщате повече внимание на снабдяването на организма си с вода през целия ден. Можете да вземем за пример да увеличите потреблението на плодове и зеленчуци.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР