Пиенето на лимонов сок помага за пречистването на вашите кръвоносни

...
Пиенето на лимонов сок помага за пречистването на вашите кръвоносни
Коментари Харесай

Пиенето на лимонов сок ефективно прочиства кръвоносните съдове

Пиенето на лимонен сок оказва помощ за пречистването на вашите кръвоносни съдове за към 10 дни

Плодовите сокове са доста потребни и здравословни за нашите органи и за снабдяването на организма ни с нужните потребни субстанции като витамини и минерали. Лимоновият сок по-специално е потребен със своите органични киселини и витамини основно витамин С. Пиенето на лимонен сок дава положителни резултати за пречистването на задръстените кръвоносни съдове даже единствено за 10 дни.

Освен относително огромното наличие на витамин С в лимоните се намират и огромно количество антиоксиданти. Благодарение на тях, на витамин С и на органичните плодови киселини лимоните и сока от тях са положително хранително средство за изчистване на нашите задръстени от ежедневната храна кръвоносни съдове.

Ето 3 разновидността за приемане на лимонен сок с други храни, което е потребно за кръвоносните съдове и за другите органи.

Една чаена лъжичка пчелен мед се смесва със сока на половин лимон и една непълна чаша хладка вода – към 220 мл. Пие се всяка вечер преди лягане за 10 дни.

Два по-големи лимона се смилат или нарязват на ситно. Смесват се с две супени лъжици мед и една чаена лъжица джинджифил, който е на прахуляк и се разбъркват. Оставя се да престои един ден и по-късно се взема по 2 до 3 супени лъжици на ден.

Смесете от следните артикули по една супена лъжица: мед, натурално слънчогледово олио и лимонен сок. Взема се заран на гладно в продължение на 10 дни.

Описаните способи за приемане на лимонен сок оказват помощ за филтриране и по-добра разтегливост на кръвоносните съдове.

Витамин С в лимоните и в другите плодове оказва помощ за асимилиране на желязото и е потребен за белите кръвни кафези, за заздравяването на раните, за костите, укрепва венците, потребен е и за кръвоносните съдове. Той оказва помощ за възстановяване на действието на витамините А и Е.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР