Пиърс Морган отдаде почит на покойния съпруг на бившия си

...
Пиърс Морган отдаде почит на покойния съпруг на бившия си
Коментари Харесай

Трогателната почит на Пиърс Морган към Кейт Гарауей и нейните деца след погребението на Дерек Дрейпър

Пиърс Морган отдаде респект на починалия брачен партньор на някогашния си сътрудник Кейт Гарауей Дерек Дрейпър, който беше положен в работа, която беше организира в Лондон по-рано тази седмица.

Беше оповестено предишния месец, че психологът и публицист Дерек е умрял на 56 години. Това се случи след необятно рекламирания му опит с Covid, като той беше в болница повече от година по време на пандемията. Погребението се състоя в петък, на което участваха голям брой другари на звезди и брачната половинка на Дерек Кейт, 56-годишна. Нейният някогашен сътрудник Пиърс, 58, който е работил с нея в Good Morning Britain, беше измежду присъстващите посетители.

След церемонията той отиде в Instagram, с цел да изрази почитта си към Дерек. Пиърс показа реда на обслужване в фотография, която се вижда на маса до чаша вино. До фотографията той отдаде респект на Дерек и фамилията му.

Пиърс написа: „ Наздраве, Дерек. Ти направи живота по-интересен, провокационен и занимателен за всички, които те познаваха. “ Той продължи да разисква брачен партньор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР