Пиарката на вицепремиера от служебното правителство Атанас Петканов, Пепи Димитрова,

...
Пиарката на вицепремиера от служебното правителство Атанас Петканов, Пепи Димитрова,
Коментари Харесай

Пиарката на Петканов с емоционален пост в мрежата

Пиарката на вицепремиера от служебното държавно управление Атанас Петканов, Пепи Димитрова, се извини на фамилията си в прочувствен пост във Фейсбук. Тя даде и подробна оценка на взаимната й работа с Петканов. Публикуваме думите й без редакторска интервенция:

" Този пост не е за мен. Той не е и за Atanas Pekanov. Този пост е общественото ми опрощение към сина ми за месеците, през които не бях до него. Искам да го уверя, че не е било на вятъра.

Когато се срещнах с Атанас, го предизвестих, че аз не съм типичен политически ПР. Тогава той ми сподели, че не е типичен политик и ме предизвести, че праща задания в 1 през нощта и чака да му се дава отговор, гневи се на необразовано написани текстове и не схваща хората, които изчезват през уикендите. Стиснахме си ръцете да работим експертно, точно и с сдържаност един към различен.

Още в първия ден видях, че е подготвен да се учи. Но и че е учил доста и няма елементарно да приема голословни препоръки. Усетих, че ще е друго странствуване, само че изпълнено с мисъл и наличие.

Работихме крепко по този начин, както имаме вяра, че е добре за България! При всичките ни идеологически разлики. И макар тях.

Когато излезе заповедта за използването на зеления документ у нас, отхвърлих да приготвя мнението му, защото просто не имах вяра, че в страната на подправените документи, тази мярка ще работи. Той разпредели задачата към различен в екипа, а аз дадох обещание, в случай че имунизациите се покачат, да се извиня обществено.

И пристигна време да го направя:

- Вицепремиер Пеканов, не бях права! Обикновено Вие сте по-прав, когато става въпрос за прогнози Дано да Ви се сбъдне и тази за инфлацията!

Това бяха месеци без задоволително време за фамилията и приятелите ми, без спорт, съвсем без планина, без задоволително сън и с безчет стряскания, че нещо значимо изпускам. Но си струваше. В работата с Пеканов видях напълно различен вид политическа просвета. Моля се да имаме повече такива редки феномени в публичния живот.

Предстоят ми няколко месеца отмора от политиката. Имам потребност от възобновяване след реките от експанзия и арогантни думи, които ме заливаха непрекъснато. У нас хората всеобщо са с ниска обществена просветеност и не знаят по какъв начин да разделят идеологическите си разлики от персоналното отношение. Броим го завещание от робството и комунизма и продължаваме напред

Атанас, благодаря за доверието! За мен беше чест! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР