Пиарката Ива Екимова май е позабравила как се прави добра

...
Пиарката Ива Екимова май е позабравила как се прави добра
Коментари Харесай

Ива Екимова развя целулит, а щерка й Дара махна сутиена!

Пиарката Ива Екимова май е позабравила по какъв начин се прави добра реклама или по-точно самореклама. Преди минути тя се изтипоса в мрежата с следващото си фото, което целеше да покаже какъв брой каматна и непокътната е за годините си. За задачата, несъмнено, Ива е обработила физиономията си изрядно и усърдно с фотошоп като за по-сигурно си е турила на очите и тъмни очила.



Наблюдателни консуматори обаче незабавно плъзнаха взор по-надолу по тялото, към крачетата, които Екимова в бързината е пропуснала да заглади. Ясно проличава, че даже да е слаба, годинките си споделят думата и тя към този момент е " горда собственичка " на добре отгледан целулит.

Портокаловата кожа проличава изключително ясно на левия й крайник, освен това централно ситуиран. " Като ще правиш главата, направи същото и с цялото си тяло, тъй като другояче наподобява смешно и изкуствено ", разясняват потребителки.

Е, Ива може и да е изкуствена, само че пък за сметка на това дъщеря й Дара Екимова е решила да е изцяло естествена - даже без непотребни " добавки " по себе си. Малко по-рано от майка си тя пък втрещи всички с решението да захвърли сутиена и да остане по свободно подрусващи се моцарели.

" После дано отново да приказват, че нямала силикон дребната. От аероплан се вижда, че се е набомбила крепко, за кеф на дърти чичаци мераклии ", разискват я зевзеци.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР