Пиарката Ива Екимова избра стилните дрехи на WOMANSHOP.bg, за да

...
Пиарката Ива Екимова избра стилните дрехи на WOMANSHOP.bg, за да
Коментари Харесай

Ива Екимова избра да е различна с дрехи на WOMANSHOP


Пиарката Ива Екимова избра стилните облекла на WOMANSHOP. bg , с цел да се усеща друга и неповторима. „ Да стартира някакъв понеделник и да се отмятат дилемите една по една. Винаги излизам от вкъщи с мотивираща мисъл! Ето днешната: „ Най-лошото нещо, което може да ми се случи, е да бъда като всички останали!”. Това написа русокоската в персоналната си Facebook страница под фотография, на която театралничи с атрактивните продукти на най-търсения уебсайт за дамска мода.

 Вдовицата на Дими от „ Сленг “ е облечена в кожен чеп „ Черен лебед “ , който съвършено е комбинирала с ексцентричната блуза „ Открадната целувка “ . Ефирната дамска туника в черно отлично си подхожда с долната част от тоалета, който е в същия цвят. Съчетанието е в спортно-елегантен жанр, само че в това време подхожда и за по-официални случаи, като придава известна тайнственост на визията.

Неслучайно Ива е споделила сентенцията за другите хора под фотографията – визията й с подбраните

облекла от WOMANSHOP

я отличава от общоприетото факсимиле в дамската мода.

Очаквано, и комплиментите под поста не закъсняха. „ Страхотна “, „ Много си секси, Иве “, „ Няма по какъв начин да си като всички останали – изглеждаш прелестно “, гласят единствено част от мненията по отношение на стайлинга на PR специалиста.

Светската дама нееднократно е доказвала, че има нюх към модата. Където и да се появи, аутфитът й постоянно е добре селекциониран по този начин, че да съчетава изисканост и в това време - непретенциозна различност. Нищо чудно, че е притежател на влиятелното самопризнание „ Модна икона “, паралелно до Жени Живкова и Теодора Духовникова. Редовно оглавява и ранглисти за най-добре облечени известни персони, с помощта на безупречния си жанр.

 Бившата тв водеща обаче постоянно е казвала, че да имаш усет към истинското облекло не е задоволително. Трябва и да си

ценител на първокласната направа.

Също като нея WOMANSHOP.bg не прави компромис с качеството. Дамският кожен чеп и ефирната тюлена блуза на воали са от мека и нежна на досег материя, не нервират и не спарват кожата. Освен това, могат да се носят поотделно, съчетани по най-различен метод. Туниката да вземем за пример може да се облече със спортно-елегантен модел дънки или втален панталон, без значение от цвета.

Ако и вие търсите нещо съвременно и ефектно и в това време не желаете да сте като всички останали, качествените облекла на WOMANSHOP. bg ще ви изненадат с многообразие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР