Пиарът на Иван Костов, Михаил Михайлов, агент Пешко е консултантът

...
Пиарът на Иван Костов, Михаил Михайлов, агент Пешко е консултантът
Коментари Харесай

Вижте падението на телевизия Алма матер!


Пиарът на Иван Костов, Михаил Михайлов, сътрудник Пешко е консултантът на телевизия Алма Матер

Новата студентска телевизия на Софийския университет "Св. Климент Охридски " се популяризира с блудкав сексистки клип, в който главно настоящо лице е артистът Башар Рахал. Той е назначен за шеф на медията.
Видеото стартира с Рахал, който сяда на режисьорско столче пред централния вход на университета, взема мегафон и извиква: "Цвети, кафе ". Цвети идва бързо, облечена с къса кожена пола, нещо приблизително сред сервитьорка в нощен клуб и секретарка, и с многозначителна усмивка подава кафето. Репликата ѝ е: "Шефе, кафе ".
Рахал си взема кафенцето и афишира: "Това е годината, в която ти стана прочут като водещ, сценарист, артист или като уредник на най-младата българска медия – студентската телевизия ".
Прави усещане, че се търсят хора, които да са всичко друго, само че не и публицисти. Рахал продължава: "Ако ти се става прочут, яви се на народен кастинг ". И стартира да изброява градовете, където ще има кастинг
Когато Рахал завършва с изброяването, Цвети отново притичва с необятна усмивка: "Шефе, сметанката ".
Медийният шеф установи: "Ето, Цвети стана известна ". След което безпардонно я оглежда откъм гърба.
Сцената се разиграва на фона на статуите на Христо и Евлоги Георгиеви, които са най-големите частни донори за българската култура, дали огромна част от своето завещание за построяването на централния корпус на Алма матер.
Клипът на Башар Рахал няма по какъв начин да бъде показан като подигравка, подигравка, ирония, шегичка и прочие, тъй като като наличие е искрено еднопластов и еднопланов. Сякаш споделя, че студентската телевизия не търси публицисти.
Хубавото е, че младежите (и най-много момичетата), които "искат да станат известни ", могат да се считат за предизвестени./mediapool.bg

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР