Пиарът и рекламист Радослав Бимбалов сезира ГДБОП относно призив на

...
Пиарът и рекламист Радослав Бимбалов сезира ГДБОП относно призив на
Коментари Харесай

Бимбалов даде Костадинов на ГДБОП, призовал народа към бунтове заради Украйна

Пиарът и рекламист Радослав Бимбалов сезира ГДБОП по отношение на апел на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов към протести, в случай че Народното събрание реши да изпраща оръжие в Украйна.

Костадинов записа видео, оповестено на страницата на партията във Facebook, в което, до момента в който кара, разяснява настоящата обстановка с войната и предсказва, че още в първия ден на Народното събрание ще бъде импортирано настояването за изпращане на оръжия към Киев - такова към този момент предизвикаха от Демократична България, а от ГЕРБ обявиха, че ще го поддържат. Затова политикът приканва хората да излязат по улиците и площадите и да се възпротивят.

" Оттук насетне битката ще бъде за запазването на мира в България, тъй като още на първото съвещание на Народно събрание, на 19-и ще се внесе такова предложение за изпращане на оръжие за Украйна.

Бъдете подготвени, в случай че би трябвало да излизаме по улиците. Ако би трябвало да блокираме площади. Бъдете подготвени, в случай че би трябвало да се бием ", моли във видеото Костадинов.

По думите му по-добре било тук да има митинги, в сравнение с да бъде забъркана страната в спора и " да станем очевидци на края на третата българска страна ". Той се заканва, че нито един български боец няма да бъде изпратен на фронта.

" В Народното събрание ни чака не борба, нас ни чака война. Отиваме готови, 27 индивида сме, считам, че ще се оправим ", прибавя той. И предизвестява, че съперниците му ще вкарат страната в революция. " Няма да допуснем един български боец да бъде изпратен в Украйна ", безапелационен е Костадинов.



Видеото на водача на " Възраждане " надълбоко възмутило Радослав Бимбалов, който упреква Костадинов, че пали революция.

" Преди малко изпратих персонално подписан, неанонимен сигнал до ГДБОП по отношение на водача на Възраждане. Надявам се органите на реда да работят задоволително бързо, тъй като този господин през днешния ден искрено прикани своите последователи към всеобщи вълнения и приложимост на принуждение.

В едно видео, снимано в класическата стилистика на мутро-шофьор, господин Копейкин (не дръзвам да му кажа Костадин, тъй като може да е запазил това име като комерсиална марка) си разреши да призове своите последователи да излязат и (цитирам) " да се бият, да реализират стълкновения с органите на реда " другата седмица ", написа той в профила си в обществената мрежа.

" В обръщението си този политикантроп, претендиращ да е историк, приказва и други безумици - като да вземем за пример това, че Втората Световна почнала през 1941 с нападението на Германия против Съюз на съветските социалистически републики. Тоест въобще няма 1939 в тази история, не съществува навлизане в Полша (двустранно, апропо - от запад Хитлер, от изток - Сталин).

Да държиш в омаята на нелепостта и незнанието своите почитатели е едно. Но да ги водиш искрено към революция е неприемливо по всички закони, даже и на нашата жална родина. Затова е редно ГДБОП да се задейства незабавно. Чакам ", упорства рекламистът.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР