Пхенян се готви да започне кампания срещу листовките, идващи от

...
Пхенян се готви да започне кампания срещу листовките, идващи от
Коментари Харесай

Пхенян отвръща на удара: Подготвя атака срещу листовките от Южна Корея

Пхенян се готви да стартира акция против листовките, идващи от Южна Корея, оповестиха държавните медии в събота, с което провокираха остра рецензия от страна на Южна Корея за напрежението на полуострова.
Наскоро Пхенян направи серия язвителни осъждания на Сеул поради листовките срещу Северна Корея, които бежанци, основани на юг, изпращат през границата - нормално благодарение на балони.
Северна Корея усили натиска против акциите с трагично срутване на постройка от страната на границата, която символизира междукорейското доближаване, заканите за усилване на военното й наличие на границата, а в този момент и с „ контраудар “ със лични листовки.
" Разгневените " севернокорейци " упорстват за подготовката за започване на широкомащабно разпространяване на " листовки за наказване " в Южна Корея, заяви организация KЦТА.
" Всяко деяние би трябвало да бъде посрещнато с вярна реакция и единствено когато човек го изпита самичък, може да почувства какъв брой обидно е. "
Снимки във вестник „ Родон Синмун “ демонстрираха, че севернокорейците приготвят листовките.
Една от листовките с изображение на южнокорейския презцидент Мун Дже Ин, пиещ от чаша с неидентифицирана напитка, гласеше: „ (Той е ял) всичко, в това число съглашението сред Северна и Южна Корея “.
Часове по-късно министерството на обединяването в Сеул прикани Пхенян да отдръпна проекта „ неотложно “, като назова този ход „ заслужен за жалост “.
Миналата седмица Сеул подаде тъжба в полицията против две групи бежанци поради листовките, които са обидили Пхенян, и предизвести за " задълбочена принуда " против деятели, изпращащи листовки срещу Пхенян.
Но Северът продължи с обвиняванията против Сеул за листовките - които подлагат на критика севернокорейския водач поради нарушаванията на правата на индивида и неговите нуклеарни упоритости.
Според анализатори Северна Корея може би се стреми да сътвори рецесия, с цел да усили натиска върху Южна Корея за добиване на отстъпки.
Междукорейските връзки са „ във фризера “ от месеци след краха на срещата на върха в Ханой сред Ким Чен Ун и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
Двете Кореи остават механически във война, откакто военните дейности в Корейската война завършиха с помирение през 1953 година, само че не и с кротичък контракт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР