ПФК "Лудогорец" уведомява всички фенове, които ще гледат на живо

...
ПФК "Лудогорец" уведомява всички фенове, които ще гледат на живо
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Марибор

ПФК "Лудогорец " уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн първия мач от плейофите на Лига Европа против първенеца на Словения Марибор в четвъртък (22 август) от 20,30 ч., че същия ден стадион "Лудогорец Арена " отваря порти в 18,30 ч. Клубът припомня, че сега се продават билети на клубната база в Разград. Днес и на следващия ден от 17,30 ч. до 20,00 ч. ще работят и касите на улица "Васил Левски ". В деня на срещата същите гишета отварят в 10,00 ч.

Клубът припомня, че влизането на "Лудогорец Арена " става чрез турникети, като последователите би трябвало да съблюдават напътствията на стюардите. Клубът приканва почитателите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се облекчи пропусквателния режим и да се избегне скупчване по входовете директно преди началото на срещата.

Всички почитатели са задължени да носят със себе си документ за идентичност. Малолетните и малолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани единствено с пълновръстен компаньон и попълнена от него декларация.

"Лудогорец " оповестява, че на "Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени.

ПФК Лудогорец уведомява, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната подготовка на Лудогорец е в сряда в 19,00 ч. на клубната база. Пресконференцията на първенците същия ден е с начален час 12,30 ч. и в нея присъединяване ще вземе треньорът Стойчо Стоев.

Официалната подготовка на Марибор е в 20,00 ч., а конференцията на Дарко Миланич е половин час по-рано на стадиона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР