ПФК Локомотив Пловдив ще има изцяло нов Съвет на директорите.

...
ПФК Локомотив Пловдив ще има изцяло нов Съвет на директорите.
Коментари Харесай

Локо ще има изцяло нов Съвет на директорите

ПФК Локомотив Пловдив ще има напълно нов Съвет на шефовете. Това ще стане на 21 февруари, когато ще се организира общо заседание на акционерите, оповестява " Фокус ". Сбирката е с начален час 13.00 и ще се състои в заседателната зала на стадион " Локомотив ".

Управленското тяло на черно-белите още веднъж ще се състои от трима души, като прави усещане наличието в Съвета на шефовете на Димитър Палазов, който е шеф на детско-юношеската школа на клуба.

Дневният ред на Общото заседание е:
Приемане на одитирания годишен финансов доклад на сдружението за 2022 г.; Проект за решение - Общото заседание на акционерите приема одитирания годишен финансов доклад на сдружението за 2022 г.; Избор на регистриран инспектор за 2024г.; Проект за решение - Общото заседание на акционерите приема решение за избор на регистриран инспектор за 2024г.; Приемане на отчет за активността на сдружението за 2022 г.; Проект за решение - Общото заседание на акционерите приема отчета за активността на сдружението за 2022 г.; Освобождаване като член на Съвета на шефовете на Адам Живков Сотков. Проект за решение: Освобождава Адам Живков Сотков като член на Съвета на шефовете. Освобождаване като член на Съвета на шефовете на Румен Василев Руйчев. Проект за решение: Освобождава Румен Василев Руйчев като член на Съвета на шефовете. Освобождаване като член на Съвета на шефовете Лъчезар Димитров Вълканов. Проект за решение: Освобождава Лъчезар Димитров Вълканов като член на Съвета на шефовете. Приемане като нов член на Съвета на шефовете на Венко Любомиров Рахталиев с мандат 2 (две) години, считано от датата на издание в Търговския Регистър, на мястото на освободения Адам Живков Сотков. Приемане като нов член на Съвета на шефовете на Димитър Радков Палазов с мандат 2 (две) години, считано от датата на издание в Търговския Регистър, на мястото на освободения Румен Василев Руйчев. Приемане Като нов член на Съвета на шефовете на Антон Антонов Спасов с мандат 2 (две) години, считано от датата на издание в Търговския Регистър, на мястото на освободения Лъчезар Димитров Вълканов. Освобождаване от отговорност на членовете на съвета на шефовете за 2022г. и 202Зг.
При липса на кворум на съображение член 227, алинея 3 Търговски закон, по отношение на чл.22,ал.2 от Устава на Дружеството, Общото заседание ще се организира на 05.03.2024 година в 13.00 часа, на същото място и при същия дневен ред.
 Георги Минчев облича екипа на деветия в кипърското състезание
Георги Минчев облича екипа на деветия в кипърското състезание

Локо (Пд) отново продава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР