ПФК Левски е изпратил писмо до премиера Бойко Борисов, за

...
ПФК Левски е изпратил писмо до премиера Бойко Борисов, за
Коментари Харесай

"Левски" изпрати писмо до Борисов да се откаже от акциите

ПФК " Левски " е изпратил писмо до премиера Бойко Борисов, с цел да го подкани да се откаже от джиросаните му 86.6% от акциите на клуба, които той изрично съобщи, че не желае. Това описа пред bTV от Дубай дясната ръка на Васил Божков - Георги Попов, който точно направи джирото към министър-председателя. 

След като Борисов отхвърли акциите, Васил Божков провежда акнета във " Facebook " измежду почитателите и послуша болшинството от тях, като даде обещание този път те да бъдат джиросани на голмайстор №1 в историята на " Левски " Наско Сираков. За да стане това обаче, Божков и Попов чакат министър председателят да се откаже категорично от възможни искания, за да бъде всичко изрядно.

" За да спазим закона, макар другите тълкувания, считаме, че те са към момента негови (на Борисов). При негов отвод, те ще се върнат при мен. Отказът може да бъде безмълвен отвод, т.е. той да не дава отговор документално на запитването от клуба - каза Попов. - Ние сме го запитали (да отговори) в рамките на няколко дни дали ще се разпореди с акциите. Ако не се разпореди, ще джиросам акциите на господин Наско Сираков “.

Според Попов реалистичият период е до края на идната седмица Сираков към този момент да е притежател на 86.6% от клуба.

" Оптимист съм, тъй като не е само Наско Сираков. Той има поддръжката на почитателите. И смятам, че има задоволително рационални хора в нашето общество и ще се смени, както те желаят, моделът на ръководство, на финансиране. И самата конструкция на футболния съюз “.

Самият Сираков пък тази заран категорично отказа да приказва по тематиката. Той, дружно с изпълнителния шеф на " Левски " Павел Колев и някогашният притежател на тима Тодор Батков бяха на шествието по случай 106-годишнината от основаването а " синия " клуб, която се навърши през днешния ден.

“Без въпроси - спря той напора на репортерите - Първо желая да благопожелавам на всички българи този ярък празник - на славянската книжовност, култура и просвета. Честитя и на всички левскари 106-годишнината. Легитимиран съм от цялата синя общественост, само че не съм легитимиран писмено и юридически. Когато акциите бъдат тук и са в моите ръце, тогава ще дам конференция, на която ще отговоря на всички въпроси. Не знам по кое време ще се случи, само че когато се случи - тогава ”.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР