Певицата Йоана Захариева-Йоко разкри в студиото на На кафе, че

...
Певицата Йоана Захариева-Йоко разкри в студиото на На кафе, че
Коментари Харесай

Певицата Йоана Захариева закъса със здравето, застигната е от страшна болест!

Певицата Йоана Захариева-Йоко разкри в студиото на " На кафе ", че е страдала от доста страшна болест, поради която е качила тежестта си до 100 кг.

" Положението беше доста тежко. Постоянно се усещах изтощена, нямах никакво време за отмора. Не устоях здравословно на нощната ми работа като певица, за това се захванах със фамилен хотелиерски бизнес. Докторите ми споделиха, че инсулина не ми е добре и би трябвало да работя нещо по-спокойно. Нещо, което да не ми основава стрес, тъй като от напрежението стават всичките бели ", описа русокоската.

Това е повода тя да отстрани нощната работа и да приема предложения единствено за дневни участия. На въпрос на Гала по какъв начин Йоко е схванала, че има здравословен проблем, тя отговори: " Преди година и половина стихнах 100 кг. Спрях да си влизам в облеклата. Това се случи поради нездравословния живот, който повеждам. Сънят напълно при мен липсваше, при мен имаше доста стрес и отговорности. "

" В един миг аз нямаше с какво да се облека, с цел да изляза и започнах да се тормозя от визията си. Сега към момента съм пълничка, само че лека бавно си връщам тежестта. При мен умората беше непрестанна. Това има доста общо с инсулина. В един миг не се разбрах с един клуб и спряхме да работим. Те ми изплатиха една сума и аз на момента възпламених колата и потеглих към Варна при лекар Емилова, с цел да си пречиста организма и да стартира от начало ", описа певицата.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР