Певицата Тейлър Суифт изпревари Владимир Путин, китайския президент Си Дзинпин

...
Певицата Тейлър Суифт изпревари Владимир Путин, китайския президент Си Дзинпин
Коментари Харесай

Списание Time определи кой е Човек на годината

Певицата Тейлър Суифт изпревари Владимир Путин, китайския президент Си Дзинпин и Барби в класацията „ Човек на годината “ съгласно американското списание Time.

В материала се отбелязва, че носителката на голям брой награди " Грами " е " имала невероятна година ". В момента тя е на турнето Eras, което към този момент се трансформира в най-доходоносното турне за жена-изпълнител. Излязъл през октомври, едноименният филм стана най-касовият концертен филм в историята.

Самата Тейлър, съгласно открити източници, към този момент е станала първият реализатор в историята, спечелил повече от милиард $ от музиката си.

Певицата оглави класацията на Time за първи път, само че появяването на корицата на това списание не беше нейният дебют. През 2017 година тя беше показана в сборен облик на борци против насилието над дами и премълчаването на сходни обстоятелства.

През 2022 година Time назначи Владимир Зеленски и „ духа на Украйна “ за Личност на годината. Този път и двамата липсваха в листата с претенденти.

Традицията да се избира Човек на годината - личността,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР