Певицата Сашка Васева показа истинската си същност в ексклузивно интервю.

...
Певицата Сашка Васева показа истинската си същност в ексклузивно интервю.
Коментари Харесай

Сашка Васева се обърна към народа: Молете се за мен!

Певицата Сашка Васева сподели същинската си същина в извънредно изявление. „ Никога не съм била нито Мадона, нито Лепа Бреда, аз съм си българската Сашка “, споделя тя пред Мон Дьо.
„ Аз съм родолюбец и на моменти съм имала обществени песни. „ Левовете в марки “ беше емблематична за това време. Аз им дадох дилърски съвет и тази ария ми даде връх в моята кариера.
Вървях по ръба на бръснача, доста неверни ходове направих, само че последните две години бяха доста тежки за мен, само че ми дадоха нов път. Огледах се и видях доста еротични ми фотоси, това не съм аз. Сега дамите ми видяха моята душа, която до този миг не са я виждали, тъй като я бях облякла с жартиери.
Давам препоръки на дамите да готвят у дома по жартиери и да изкушават мъжете си, а не да го вършат някакви певици – фльорци.
Господ ми изпрати тумора като наказване за това, което съм правила. Аз бях екшън героиня.
Напуснах „ Пайнер “ и отидох в компанията на Слави Трифонов, единствено с цел да спре да ме имитира в предаването си. Болеше ме, че ме имитират и ми се подиграват. Срамувам се от предходната Сашка.
Познавам се с лицата на Прехода, множеството не са живи. Не държах да получавам бакшиши и не пеех в часовете, в които се даваха тези бакшиши. Това го знаят моите озвучители. Случвало ми се е да пея сред патроните. Посрещнаха ме с гръм и тропот, започнаха да гърмят в тавана. Започна да пада таванът, а аз приключих присъединяване си под бара, с цел да не застраша живота си.
Иван Татарчев обичаше македонската ария и постоянно ме канеше на купони в Паничище. Като почитание на един мой рожден ден пристигна той, това е огромна жест и прочит. Не съм се употребила от никакви облаги. Славата ми е пособия, само че не с връзки с хора от сивоките етажи.
Животът ми беше 30 години ваучър, само че последните две години ми излязоха през главата тези купони. Тогава се научих, че би трябвало да имаш религия на Всемогъщия.
Най-трудно ми беше след интервенцията. Аз интервенцията не си я припомням. Бях в болница сама и всички към мен говореха немски, аз не ги разбирах. В болничното заведение имаше хървати, стана ми благо и ме караха да им пея. Пак бях певица. 10 месеца бях в болничното заведение, не виждах децата ми и нямах никаква връзка с никого. Дъщеря ми си мислеше, че съм я оставила, беше изгубила връзка с мен.
В този миг моят брачен партньор ми сподели, че ме обича. Той беше до мен, а не моите обожатели, поради които показвах жартиери. Лили Иванова ми се обади и ме попита: „ С какво мога да ти оказа помощ “. Жестът и вниманието към мен беше нещо велико.
Това лято се срещнах с президента Румен Радев, който беше посетител на „ Пирин фолк “. Намери време да пристигна зад кулисите и сподели на брачна половинка ми: „ Обещай да се грижиш за Сашка “. Моят брачен партньор е поел върху себе си всичко. Президентът му даде държавна задача.
Продължавам да пея с цялата си мощ и сила. Обичам си България. Аз съм дете на Господ и това ми е най-голямото благополучие. Вършила съм детски простотии и желая амнистия. Знам, че ще прогледна и ще бъде празник за мен. Молете се за мен “, приключва надарената певица, написа blitz.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР