Певицата разкри новината за новото издание по-рано днес, когато сподели

...
Певицата разкри новината за новото издание по-рано днес, когато сподели
Коментари Харесай

Били Ейлиш сподели подробности за екологичния винил за новия си албум Hit Me Hard And Soft

Певицата разкри новината за новото издание по-рано през днешния ден, когато показа настояща информация с почитателите си на страницата си в Instagram. Според обявата новият албум ще бъде озаглавен " Hit Me Hard And Soft " и ще се появи на 17 май.


Третият ѝ албум ще се появи в цифров и стеснен физически вид. Според раздела за резистентност на формалния уеб страница на Eilish " Hit Me Hard And Soft " ще бъде публикуван на осем разнообразни разновидността на винил, които ще бъдат създадени " с най-устойчивите налични практики ".

Изявлението на уеб страницата гласи: " Стандартният черен вид е направен от 100 % рециклиран черен винил. Останалите седем цветни винила ще бъдат направени от ECO-MIX или BioVinyl. Първият е основан благодарение на 100 % рециклирана примес, направена от останки от всеки цвят, който не може да бъде употребен по различен метод.

" Тези части се рециклират и се употребяват наново за производството на бъдещи дискове; по тази причина всеки диск ще бъде неповторим и ще наподобява друго от предходния. Освен това Били употребява рециклируема примес за цветовете на единичните LP, като събира всички останки от първия тираж, с цел да ги употребява още веднъж за спомагателни тиражи по-късно. BioVinyl спомага за понижаване на въглеродните излъчвания с 90 % по отношение на истинския винил. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР