Певицата Прея наскоро е преживяла голям ужас заради получена заплаха

...
Певицата Прея наскоро е преживяла голям ужас заради получена заплаха
Коментари Харесай

Заплашиха Прея с убийство, тя изплака: Шубе ме е! Вярвам в намеренията на този мъж, защото…

Певицата Прея неотдавна е претърпяла огромен смут поради получена опасност за ликвидиране. Случката е безусловно отпреди няколко дни и се разиграва в кооперацията, където изпълнителката живее.
Заплахата чаровната мулатка получава от собствен комшия, а повода за реакцията му е привидно толкоз безобидна, че чак е неуместно да ескалира сходен процес. Но той, въпреки всичко, е реалност!
„ Съседът ми ме заплаши с ликвидиране, тъй като ме видя да оцветявам полица с черен спрей, а някой му бил в миналото надраскал номера на колата с черен спрей “, разкрива самата Прея пред столично издание, а от последващите й думи излиза наяве, че тя фактически доста се е уплашила от чутото.
Проблемите сред Прея и въпросния комшия датират от най-малко две години насам. Време, през което екзотичната изпълнителка опитвала по всевъзможни способи да стопли връзките си със съседа, държала се добре с него, учтиво, само че резултата бил нулев. Докато най-после не чува думите: „ Ще те убия! “ от него.
„ Изобщо не знам какво става в неговата глава. Шубе ме е. Абсолютно имам вяра в желанията му, тъй като опасността беше предшествана от извънредно дълъг психопатски диалог “, прибавя още Прея, която още щом чува заканите, отвръща на комшията си, че ще подаде тъжба в полицията. Той й отвръща по този начин: „ Не ме заплашвай! “
Дали Прея ще подаде фактически тъжба и какво ще се случи със съседа й, който очевидно по всевъзможен метод се пробва да я предизвика, занапред ще излиза наяве, написа Блиц Шоу.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР