Певицата посвети перчето си "Опора" на жертвите и пострадалите от

...
Певицата посвети перчето си "Опора" на жертвите и пострадалите от
Коментари Харесай

Михаела Филева посвети песен на Украйна

Певицата посвети перчето си "Опора " на жертвите и потърпевшите от войната в Украйна

Много български създатели и реализатори реагираха с ясна позиция против съветската военна инвазия в Украйна - повода е, че точно хората на изкуството могат да бъдат опора и огледало на действителността в такива рецесии. Михаела Филева посвети своята ария "Опора " точно на жертвите и потърпевшите от войната в Украйна.

"Много дълга история има песента "Опора ". Тя потегли от написване за доста персонален мотив - да кажа на фамилията ми и най-близките ми, че могат да разчитат на мен в тежък за нас миг ", сподели Филева, представена от.

"Извадих я от подтекста на персоналното и най-малко за мен заживя един доста по-смислен живот по този метод. Тази ария закупи напълно друг смисъл и подтекст ", добави тя.

"Има наклонност доста от обществените персони да не взимат позиция - преднамерено съгласно мен - от боязън да не изгубят публика или да не предизвикат отрицателно отношение към себе си ", сподели Филева.

"Аз си мисля обаче, че времето, в което живеем, не е време да бъдеш въздържан и не е време да те е боязън да кажеш в какво вярваш ", добави певицата.

Певицата Михаела Филева направи и телевизионна премиера на най-новия си видеоклип към песента "По-добра от мен ".

"Винаги е твой избор - дали ще подадеш ръка, дали ще изразиш позиция. И да избереш да застанеш на страната на положителното - това е най-великото нещо, което можеш да направиш ", съобщи певицата.

"В това видео казусът, който лирическата героиня се пробва да реши, е изборът – коя да бъде и каква да бъде, къде е мястото на дамата в обществото, каква е нейната роля ", добави тя.

Михаела Филева показа и детайлности за идното ѝ турне, което стартира от родния ѝ град Велико Търново на 13 юни 2022 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР