Певицата отбеляза цели 15 години на професионалната сцена Джена отбеляза 15

...
Певицата отбеляза цели 15 години на професионалната сцена
Джена отбеляза 15
Коментари Харесай

Джена в очакване на второ дете

Певицата означи цели 15 години на професионалната сцена
Джена означи 15 години на сцената, само че без празничен концерт или пък среща с феновете… Певицата регистрира събитието тихомълком, тъй като излезе в майчинство. Тя е в трепетно очакване на второто си дете от Малкия канар, както назовават музиканта Атанас Стоев-младши.

Певицата описа по какъв начин е почнала музикалната си кариера. Подписала е с колоса „ Пайнер “ през 2007 година С шефа на компанията Митко Димитров я срещнал сътрудника й Милко Калайджиев, изобретател на не един и два гласа в попфолка. Десислава, както е действителното име на изпълнителката, е родена в Разкрад. Започва да пее още откакто приключва музикално учебно заведение през 2004 година в Котел.

В началото животът е отвял в бузуки бар в столицата, където изпълнявала гръцка музика. След това отпътувала на гурбет в Швейцария, където в заведения пяла сръбски песни и по този начин обогатила репертоара си. Последвало запознанство с Милко Калайджиев, който доста я харесал като реализатор, и я срещнал с шефа на „ Пайнер “. Така към този момент 15 години Джена е на професионалната сцена.

В прочувствено послание в обществената мрежа певицата благодари на фамилията си и на своята аудитория. Тя декларира, че ще пее, до момента в който е жива, тъй като музиката в действителност е нейният живот.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР