Певицата не се страхува да разкрие, че новият мъж в

...
Певицата не се страхува да разкрие, че новият мъж в
Коментари Харесай

Свекървата на Глория по-млада от нея? Вижте семейството на Д...

Певицата не се опасява да разкрие, че новият мъж в живота й е много по-малък от нея

У нас сме много по-консервативни по отношение на възрастовата разлика в една връзка и продължаваме да сочим с пръст, да упрекваме и жигосваме хората на този принцип. В момента " под офанзивата " на публичното мнение е не какъв да е, а примата на поп фолка Глория. Причината - много по-младия мъж, който е спечелил сърцето си. 

Името му е Добромир Добрев, а връзката му с Глория е една от най-обсъжданите тематики у нас. Първата причина, несъмнено, е огромната разлика в годините на двамата, а втората, че до момента най-малко Глория в никакъв случай не е била толкоз безумно влюбена.

Със сигурност към днешна дата тя към този момент съжалява, че го е направила, поради мненията, които се изписаха, само че истината е, че освен почитателите й са в потрес. В още по-голям потрес е бъдещата й свекърва, която е долу-горе наборка на чалга певицата.

Близки до Добромир разкриха, че майка му, която той обожава, е останала без думи от новината за аферата му с фолк-певицата. Скептична била и сестра му, само че като по-млад човек приемала по-спокойно нещата и знаела, че всяко знамение е от ден до пладне…
          Вижте тази обява в Instagram.                      

Кандидат-свекървата на Глория обаче твърдо не одобрявала връзките на сина си с певицата и била уверена, че русчуклийката просто употребява момчето й, с цел да си върне младостта. „ Гледа на него като развлечение, като на парче месо, тъй като е и прекрасен, широкоплещест, а тя към този момент много годинки е трансферирала. Не съумя ли да си откри мъж като за нея, ами се хваща с момче, дето може да й е наследник “, обезпокоеното коментирала пред познати дамата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР