Певицата Мария избягва да се появява публично след скандала с

...
Певицата Мария избягва да се появява публично след скандала с
Коментари Харесай

Мария се скри: Остави дъщеря си Марая на майка си?

Певицата Мария заобикаля да се появява обществено след абсурда с побоя от страна на мъжа ѝ Мирослав Соколов. Фолкзвездата очевидно се срами, че се е разчуло, написа Lupa.

И може би точно това е една от аргументите Мария да не прибира щерка си Марая от учебно заведение, както прави от години. Момичето учи в Англо-американското учебно заведение в Панчарево. Преди фамилния скандал изпълнителката постоянно споделяше клипчета по какъв начин кара до учебното заведение и назад.
 
                             

От месец изпълнителката на „ Спомен ” не се е появявала в учебното заведение, написа още медията. Грижите за Марая са поверени на майката на Мария - Йорданка. Певицата даже смени имиджа си - боядиса си косата огнено алена.

Мария заплаща по 50 000 лв. на година за учебното заведение на Марая, тъй като желае да ѝ даде положително обучение. Там се учи единствено на британски, споделят осведомени.

                             

Освен че не се появява в учебното заведение, Мария сменила и жилището. Семейството е наело първокласна къща, с цел да не се срещат със съседите, извикали полиция, писа " Уикенд ".

А ние се надяваме всичко в дома на певицата да е наред. Защото майките би трябвало да дават добър образец на своите девойки. А насилието не е добър образец.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР